top of page
_hps_edited_edited.jpg

PLAY RIG

_hps_edited.jpg

PLAY Rig konseptet er et unikt konsept når det kommer til kvalitet, leveringstid og muligheter for skreddersy dine egne løsninger. All produksjon av PLAY Rigg foregår på egne fabrikker i Europa, noe som gjør at vi kvalitetssikrer alle produkter på best mulig måte og kan levere skreddersydde løsninger på kort tid. Stålet har en solid tykkelse og alle produkter er laget for å vare! Med stolper (Uprights) som er tykkere enn tradisjonelle riggstolper i bransjen gjør at PLAY Rig er stabil og holder en høy standard når det kommer til kvalitet og holdbarhet.  

 

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt behov, enten om du driver treningssenter, CrossFit Box, Funksjonell Fitness senter eller ønsker ditt eget hjemmegym. Vi tegner opp forslag basert på dine ønsker og om du ønsker det, har du muligheten at du til å se riggen din i 3D-format før du legger inn en bestilling. 

 

Har du en vegg som er dårlig utnyttet og du ønsker en tilpasset løsning? Ønsker logoen din gravert inn i WallBall Target, eller du ønsker riggstolper og PullUp stenger i dine egne farger? Vi hjelper deg! Og nevnte vi at PLAY Rig er også tilgjengelig i galvanisert utgave for å kunne brukes utendørs?

 

Alle våre produkter som inneholder navnet “PLAY Rig” vil passe sammen. Dette inkluderer add-on produkter som PLAY Rig Dips, PLAY Rig Landmine eller PLAY Rig Hip Thrust Bench. Alle produktene er laget i samme serie og du kan enkelt pusle sammen og lage din egen stil. 

 

Vi har flere gode referanser for PLAY Rig konseptet innen skreddersydde løsninger. Blant annet Forsvaret og diverse CrossFit boxer som har valgt å lage sin egen stil med egne farger og smarte løsninger. PLAY har også laget den store riggen til Norges Functional Fitness Forbund som blir brukt under Nor3F’s konkurranser, inkl. NM og NM-Veka. 

Kontaktskjema

Ta kontakt for spørsmål, andre henvendelser og spesialbestillinger!

Takk for meldingen!

bottom of page