top of page

Personvernerklæring

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Play Sport sin nettbutikk.
Play Sport AS (org. no. 893 185 712) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettbutikken. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av PLAY Sport.

Ta kontakt med oss på contact@playsport.no for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester. 

Behandlingsansvarlig

Play Sport AS,
Adresse: Skarkollheia 9, 4820 Froland,
E-post: contact@playsport.no,
Telefon: 21566668
Organisasjonsnummer: 893 185 712

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på playsport.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester. Det blir ikke lagret informasjon om deg når du besøker vår hjemmeside, men vi i noen tilfeller lagrer vi IP adresse anonymt til forbedring av nettbutikken. 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår E-handelsplattform er levert av wix.com og data lagres i deres skytjenester i Europa. Ønsker du at informasjonen skal slettes av særskilte grunner, ta kontakt med contact@playsport.no

Tredjepartsintegrasjoner
Vipps

Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

bottom of page