top of page
2410dc_7f07c91ea653488da4172194bb4bfa92_mv2 (1).webp

PLAY Values

Our Why

PLAY Sport jobber hver dag for å gjøre treningsutstyr
av høy kvalitet tilgjengelig for alle!

Vi ser våre kunder

team.png

Alle som jobber i PLAY Sport brenner for fysisk aktivitet og helse. Vi har trent med utstyr i flere tiår har erfart hva som er bra med utstyr og hva som er mindre bra. 

Vi har også erfart hvordan det er å drive treningssenter og CrossFit-box. 

Med andre ord; vi kjenner til våre kunders utfordringer; 

 

  • Vi vet at det ofte er områder på et senter som er vanskelig å unytte - derfor har vi smarte  tilpassede løsninger på rigg og annet utstyr. 

 

  • Vi vet at det kan være utfordrende å betale regninger i starten av et nytt treningssenter - derfor har vi gode betalingsløsninger. 

 

  • Vi vet at utstyr ofte blir brukt til andre ting enn det er laget for -  derfor lager vi utstyr med god holdbarhet som varer over tid. 


Vi forstår utfordringene i hverdagen til våre kunder og har derfor gjort det til vår visjon å utvikle utstyr og løsninger som gjør hverdagen til våre kunder enklere. Vi vil gjøre treningsutstyr av høy kvalitet tilgjengelig for alle, uten at det koster skjorta. Bare hyggelig!

#MadeByAthletes

Vi jobber hele tiden med å produsere treningsutstyret av høy kvalitet. Dette gjør vi gjennom å nøye utvikle treningsutstyr basert på egne erfaringer, tilbakemeldinger fra de beste utøverne og ikke minst våre kunder og venner i bransjen. Kvalitet og brukervennlighet prioriteres høyt og vi er opptatt av å kunne levere utstyr med lang levetid.

DSC08365.jpg
bottom of page