top of page

Ledig Stilling - Marketing Manager

Arbeidsgiver: PLAY Sport AS

Stillingstittel: Marketing Manager 

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

 

PLAY Sport AS utvider teamet sitt og søker nå etter en engasjert Marketing Manager. 

 

PLAY Sport har hatt en god vekst siste året og ser etter en Marketing Mangager som skal bidra i vår markedsstrategi og markedsplan, med hovedansvaret for den analytiske delen av markedsføring. Du blir en del av et markedsføringsteam og vil ha stor innflytelse på hvordan PLAY Sport skal legge opp sin markedsplan fremover. 


 

Ønskede kvalifikasjoner

  • En genuin interesse for trening og fysisk helse. 

  • God kompetanse innen analyse og teknologi

  • God forretningsforståelse

  • Erfaring og resultater fra digital markedsføring.

  • Erfaring med analyseverktøy som Google Analytics/GA4, Google Tag Manager og Facebook Business Manager og lignende.  

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er nyskapende, tar initiativ, har et analytisk hode og som ønsker å sette ditt preg på bedriften. Vi er i kraftig vekst, vi har derfor mange spennende varierte oppgaver og stillingen vil passe for en som er god på å tilpasse seg nye situasjoner og liker et raskt tempo. Om du trener CrossFit eller Functional Fitness selv er ikke et krav, men en fordel. Du søker hele tiden nye ideer, du vil teste ut for å forbedre dagens løsninger og er ikke redd for å ta initiativ til å presentere dine ideer. 

 

Hva du kan forvente av oss

Hos PLAY Sport står utvikling, ansvar og fleksibilitet i fokus. Vi er en bedrift med stor vekst og ting endres kontinuerlig. Det er aldri en kjedelig dag, og du vil få muligheten til å utvikle deg i tråd med hvordan bedriften utvikler seg. Som en del av et markedsføringsteam får du mye ansvar og handlingsrom til å teste nye ideer, være deg selv og hele tiden utfordre status quo. 

Hverdagen vil bestå av å få PLAY Sport mer synlig på de ulike markedsføringskanalene, lage langsiktige og kortsiktige strategier, lage, utføre og analysere kampanjer og utforme budskap, samt gjennomføre lansering- og kommunikasjonstiltak.

 

For å søke sende en e-post med Søknad og CV til ole@playsport.no

bottom of page